Υλικά :
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
300γρ φράουλες κομμένες σε μικρά κομματάκια
400γρ κουβερτούρα με 65% κακάο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τις φράουλες.
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα φτιάχνουμε με το κουτάλι μικρά παγωτίνια σε μορφή μπισκότου. Τα παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου.
Στη συνέχεια λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μάρι ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρίχνουμε μέσα ένα ενα τα γιουρτοπαγωτάκια .
Τα ξανά βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά .
Καλή απόλαυση!!!