Συστατικά
500 ml γάλα αμυγδάλου
1/2 φλ. ρύζι γλασέ
1 βανίλια
1/2 φλ. σταφίδες
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πλένουμε το ρύζι καλά και το μισοβράζουμε με 1 φλιτζάνι νερό.
Όταν πιει το περισσότερο νερό προσθέτουμε το γάλα και
ανακατεύουμε.
Το αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη βανίλια, τις σταφίδες και το κορν φλάουρ, αφού
πρώτα το έχουμε διαλύσει σε 2 κ.σ. νερό.
Ανακατεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Τέλος προσθέτουμε από πάνω κανέλα.