Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τους αγαπημενους μας Αμανιτες!
Υλικά :
5-6 αμανιτες πλυμένους και καθαρισμενους
200 γρ μακαρόνια ολικης άλεσης η καρότου
250ml γάλα ελαφρύ
2-3κ.σουπας κορν φλαουρ
2-3 σκελίδες σκορδου
2-3 φουντίτσες βρασμένο μπρόκολο
Ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία :
Για τη λευκη σάλτσα :
Σε προθερμασμένο φουρνο ψήνετε για 10 -15 λεπτά τους αμανιτες . Στη συνέχεια σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζετε για λίγα λεπτά το σκορδο και τους αμανιτες . Έπειτα ρίχνετε το γάλα , το κορν φλάουρ και ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να πήξει η σάλτσα . Στο τέλος ρίχνετε το βρασμένο μπρόκολο , αλάτι και πιπέρι.
Αφού ψήσετε τα μακαρόνια , τα προσθέτετε στη λευκη σάλτσα , ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν .
Εάν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νεράκι από τα μακαρόνια .
Καλη Απόλαυση !!!