Υλικά
- 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
- 4 πίτες για σουβλάκια
- 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
- 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
- λίγο ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα.
Αλείφουμε τις πίτες ελαφρά με ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Μοιράζουμε από πάνω το τυρί, το κρεμμύδι,, τις πιπεριές και το θυμάρι και αλατίζουμε ελαφρά. Τις ψήνουμε για 5΄-6΄ ή μέχρι οι άκρες να γίνουν τραγανές.
Βήμα 3
Κόβουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια με κόφτη πίτσας και σερβίρουμε ζεστές σε ξύλινη παλέτα πίτσας συνοδεύοντας στο πλάι με μια πράσινη σαλάτα.