Μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για το απόγευμα . Θα το λατρέψετε μικροί και μεγάλοι!
- 3 μπανάνες
- 125γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 75γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και ψιλοκομμένα
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε κομμάτια όσο 2½ δάχτυλα. Στρώνουμε ένα δίσκο με λαδόκολλα.
Βήμα 2
Μπήγουμε στα κομμάτια της μπανάνας από μια οδοντογλυφίδα και αφού τα βάλουμε στον δίσκο που ετοιμάσαμε, τα αφήνουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Βήμα 3
Λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα και αφού γίνει χλιαρή παίρνουμε τα κομμάτια της μπανάνας από την οδοντογλυφίδα και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα να καλυφθούν.
Βήμα 4
Πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο και τα αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να έρθει η ώρα να τα σερβίρουμε.
Πηγή : https://www.olivemagazine.gr/recipe/pagotinia-bananas-me-sokolata/