You are currently viewing Σούπα σολομού

Σούπα σολομού

Υλικά
3-4 Πατάτες μεσαίου μεγέθους
2 καρότα
1-2 κρεμμύδια
800 ml νερό
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (ολόκληρο)
1 φύλλο δάφνης
400 γρ φιλέτο σολωμού
200 ml κρέμα γάλακτος light
1 1/2 κουταλάκια αλάτι
6 κουταλιές φρέσκο άνηθο

Εκτέλεση

Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και το κρεμμύδι σε κυβάκια. Βράζουμε τα λαχανικά, το μπαχάρι και τη δάφνη με νερό. 
Αφαιρούμε τα κόκκαλα και την πέτσα. Κόβουμε το σολομό κυβάκια Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και τον σολωμό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το ψάρι να ψηθεί, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον άνηθο.

Share: