You are currently viewing Ατομικές πίτσες με πίτες από σουβλάκι

Ατομικές πίτσες με πίτες από σουβλάκι

Υλικά

  • 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
  • 4 πίτες για σουβλάκια
  • 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
  • λίγο ε.π. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C  στον αέρα.

Αλείφουμε τις πίτες ελαφρά με ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας και τις βάζουμε σε ένα ταψί.

Βήμα 2

Μοιράζουμε από πάνω το τυρί, το κρεμμύδι,, τις πιπεριές και το θυμάρι και αλατίζουμε ελαφρά. Τις ψήνουμε για 5΄-6΄ ή μέχρι οι άκρες να γίνουν τραγανές.

Βήμα 3

Κόβουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια με κόφτη πίτσας και σερβίρουμε ζεστές σε ξύλινη παλέτα πίτσας συνοδεύοντας στο πλάι με μια πράσινη σαλάτα.

Share: