Υλικά
- 60 γρ. νιφάδες βρώμης
- 120 ml γάλα αμυγδάλου
- 1,5 γρ. κανέλα
- 20 γρ. καρύδια, σπασμένα
- 10 γρ. μαύρες σταφίδες
- 10 γρ. σπόρους chia
- 20 γρ. ταχίνι
- 1 πρέζα κύμινο
- 7 γρ. μέλι
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα βαζάκι χωρητικότητας 350 γρ. βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να μουσκέψει καλά η βρώμη.
Βήμα 2
Κλείνουμε με το καπάκι ή με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο αποβραδίς ή για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί, αν δεν το θέλουμε πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα γάλα και γαρνίρουμε προαιρετικά με μπανάνα και καρύδια.