You are currently viewing Μους σοκολάτα με αβοκάντο

Μους σοκολάτα με αβοκάντο

Υλικά:
·         1,5 ώριμο αβοκάντο (πολύ πολύ μαλακό)
·         2 ώριμες μπανάνες
·         6 κ. σούπας σκόνη κακάο
·         ¼ φλ. Γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα
·         Μία πρέζα αλάτι
 
Εκτέλεση:
1.    Χτυπάμε πρώτα το αβοκάντο στο μπλέντερ να λιώσει
2.    Προσθέτουμε τις μπανάνες και ξαναχτυπάμε.
3.    Μετά προσθέτουμε το κακάο και το γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα μας. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε κανέλλα ή εκχύλισμα βανίλιας για πιο έντονη γεύση (προαιρετικά).
4.    Μοιράζουμε την μους σε ατομικά μπολ και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει τουλάχιστον 4 ώρες.
5.    Στολίζουμε με φρέσκα φρούτα (φράουλες, μύρτιλλα, σμέουρα, βατόμουρα) και σερβίρουμε.
 

Share: