Υλικά
- 1 μέτρια μπανάνα
- 1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο στον τρίφτη
- 1 φλιτζάνι χυμό μανταρίνι & πορτοκάλι Χίου
- ½ φλιτζάνι κεφίρ ή γάλα αμυγδάλου ή γιαούρτι
- 1 σφηνάκι αλόη με μαστίχα και λεμόνι
- 1-2κ.γ. μέλι Χίου
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζετε τα φρούτα και τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό πορτοκαλιού και το κεφίρ.
Βήμα 2
Χτυπάτε σε πολύ δυνατή ένταση, να πολτοποιηθούν τα υλικά και να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Βήμα 3
Σερβίρετε το smoothie .